Hoe kan ik mijn kind helpen in onrustige tijden?

Of je nu midden in de supermarkt, de woonkamer bent of je kind op school afzet, we kennen het allemaal een onrustig kind. Soms komt het door een gebrek aan slaap, soms voelt je kind zich gewoon overweldigd, en vaak is er helemaal geen verklaring voor.

Als ouders doe je er alles aan om jouw kindje weer rustig te krijgen. Misschien haast je je en pak je de favoriete deken van je kind, of bied je wat snoep aan dat je in je tas hebt opgeborgen.


Zelf heb ik een dochter van 5 jaar oud, Kyara gaat nu een jaar naar school maar net als voor elk ander kind in deze tijd ( van corona) is dit niet een gegarandeerde stabiliteit. Elke dag is weer een verrassing en vraagt ze aan mij of ze deze dag wel naar school mag.

Deze onzekerheid maakt haar erg onrustig, ze word heel erg druk of boos om de kleinste dingen, maar gelukkig heb ik iets kunnen vinden wat haar wat rust geeft.

De Calmer Restful Blend gebruikt de kalmerende eigenschappen van lavendel, cananga, boeddha-hout en Romeinse kamille om gevoelens van ontspanning te bevorderen en af ​​en toe een gevoel van stress te verminderen.

Op dagen dat de emoties in uw huis hoog oplopen, gebruik ik de Calmer om rustgevende en ontspannende gevoelens te geven die helpen om een ​​rustgevende atmosfeer te creëren die bevorderlijk is voor de slaap.

Hoe gebruik je de Calmer?De calmer is een vast onderdeel geworden van onze bedtijd routine. Het voordeel van deze blend vind ik, is dat hij meteen kan worden gebruikt kan worden op de huid.

Na dat Kyara haar tanden heeft gepoetst, gezicht gewassen en is omgekleed gaat ze lekker in bed liggen. Vervolgens masseer ik de calmer op een plek waar zij aangeeft.

Dit doe ik meestal in combinatie met een massage verhaal of gedichtje van Happy Kids Massage

Wat kan ik nog meer doen?


Om het slapen extra te stimuleren zet ik ook op de slaapkamer van Kyara een diffuser aan met Lavendel en de Air.

Lavendel is een hele herkenbare rustgeven geur. De Air is een hele frisse geur. De Air stimuleert een vrije ademhaling.

( ook kan deze combinatie heel goed door jezelf gebruikt worden. Ik zelf gebruik een iets hogere dosering voor mezelf.)
Naast de Calmer zijn er nog vele andere etherische olie blend die jouw kind ondersteuning kunnen bieden.


Klik hier voor meer informatie.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven