5 Redenen waarom je ook een aroma diffuser zou moeten aanschaffen!

Bijgewerkt: mei 17

Waar begint jou dag mee? De mijne met het aan zetten van mijn aroma diffuser en dit is waarom!

Waarom jij ook een aroma diffuser moet aanschaffen

1. Gezond

Een ander woord voor aroma diffuser is luchtbevochtiger. Het wordt steeds kouder buiten wat ook betekent dat de kachel vaker aan staat. Dit zorgt voor droge lucht in huis. Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor droge lippen, huid en ogen. Een luchtbevochtiger gaat dat tegen, het water wordt verwarmd waardoor er stoom uit het apparaatje komt. Dit brengt de luchtvochtigheid weer op pijl!


2. Eindeloze combinaties

Er zijn zóveel geur oliën verkrijgbaar. En het leuke is, je kunt ze allemaal met elkaar combineren. Je eigen persoonlijke geur!


3. Je stemming

Persoonlijk vind ik het geluid van mijn aroma diffuser al erg ontspannend, het klinkt als een fonteintje. Ook kun je heerlijk combinaties maken met verschillende essentiële oliën ook wel olie blends genoemd. Dit zijn ‘recepten’ van oliën die je met elkaar kunt mixen.Nu gratis bij mijn blog 9 blend!


4. Het huis ruikt weer lekker

In zo’n aroma diffuser doe je etherische oliën. Ruikt het in huis niet zo lekker? Zet de aroma diffuser een uurtje aan en de vieze geur is verdwenen. Ik doe ‘m ook vaak aan na het koken tegen de sterke geur van bijvoorbeeld uien of knoflook.


5. Focus en concentratie

Ook daarvoor kun je olie in de diffuser gebruiken. Er zijn diverse olie die je hersencellen zullen stimuleren om beter informatie op te kunnen nemen en ook om langer gefocust te blijven. Heel handig tijdens studie of werk.


Ik ben benieuwd, heb ik je overtuigd om ook een aroma diffuser te halen?

Bestel dan nu jou diffuser met essentiële olie in de webshop.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven